Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Het helpt je om je ziel volledig te laten samenvallen met je lichaam en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Soul Body Fusion® is een wereldwijd bekende methode, ontwikkeld door Jonette Crowley, die je daadwerkelijk laat ervaren hoe het is om je eigen spirituele kracht en licht in je lichaam voelen. Met Soul Body Fusion® kom je tot de ontdekking dat deze heelheid de bron is van vrede, vrijheid en vertrouwen. Je ervaart jezelf op een andere manier dan anders en beseft dat geluk en gezondheid in jezelf aanwezig zijn. Je voelt je meer bezield, voelt je sterker en gaat meer stralen. En dat merken de mensen om je heen ook!

Soul Body Fusion® is een eenvoudige methode die je makkelijk zelf kunt toepassen. In de sessies die je bij mij boekt schuilt de kracht in de eenvoud. Ik werk met intenties en laat je ziel het werk doen. Je bent immers al goed zoals je bent. We vertrouwen op de kosmische helende energie die altijd aanwezig is. Door het samen Zijn creëren we een veld waarin jouw ziel tot in elke cel van je lichaam kan doordringen.  

 

Voor wie?

Soul Body Fusion® is een uitkomst als je last hebt van:

Overprikkeling
Vermoeidheid
Onrust
Piekergedachten

Of je hebt te maken met:

Een medische ingreep waar je tegenop ziet
Het verlies van een dierbare
Spanning in het begeleiden van je klanten
Onzekerheid op je spirituele pad

Ook als je simpelweg nieuwsgierig bent naar deze eenvoudige en krachtige spirituele tool, ben je van harte welkom om een afspraak te maken!

Sessies

Tijdens de sessie Soul Body Fusion® zit je in een stoel recht tegenover Anna Maria met je handen op schoot en je handpalmen omhoog. Anna Maria legt haar vingers licht op die van jou en spreekt de intentie uit om jouw ziel volledig te laten samenvallen met jouw lichaam.

Het enige wat jij doet, is waarnemen wat er in je lichaam gebeurt. Dit proces duurt 2x  tien minuten. Daartussen nemen we een korte pauze om iets te drinken en onze aandacht te verleggen.

Een sessie duurt in totaal 40 minuten tot een uur.

Het is aan te raden om drie sessies Soul Body Fusion te doen om de samensmelting van ziel en lichaam zo volledig mogelijk te verankeren.

 

Prijzen SBF sessies

Enkele sessie (in mijn praktijk in Heesch of online): € 50,-

Serie van drie sessies (in mijn praktijk in Heesch of online): € 125,-

  • week 1: sessie 1 (verkenning)
  • week 2: sessie 2 (verdieping)
  • week 4: sessie 3 (verankering)

Afspraak maken

Stuur me een mail met je gegevens en alvast je voorkeursdagen en tijdstippen. Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Smaakt naar meer?

Lees dan het boek ‘Soul Body Fusion. Het ontbrekende stuk voor healing en meer’ van Jonette Crowley of doe mee aan de ééndaagse practitionerworkshop.

Kijk voor meer algemene informatie op www.soulbodyfusion.nl of op de website van Jonette Crowley www.centerforcreativeconsciousness.com

TOP