'Een nieuwe start' individuele schrijfbegeleiding

 

Je jongste kind gaat naar de basisschool. Je bent met je gezin verhuisd. Of je hebt juist volwassen kinderen en ze vliegen uit… Op zulke momenten kun jij je onzeker voelen, je moet wennen aan de nieuwe situatie en je hebt moeite je eigen draai te vinden en jezelf te zijn.

In drie individuele sessies ga jij al schrijvend op ontdekking naar wat jij nodig hebt om een fijne nieuwe start te maken. Je gaat reflectief schrijven met speciale oefeningen en technieken. Reflectief schrijven, ook wel creatief dagboekschrijven genoemd, is je pen het werk laten doen en zo je hart laten spreken. Je krijgt altijd de antwoorden die op dat moment bij je passen.

 

Wanneer geschikt?

  • Reflectief schrijven is heel passend als jij je eigen coach wilt zijn.
  • Als je open staat voor nieuwe inzichten en adviezen.
  • Als je uit je hoofd wilt komen en je hart wil laten spreken.
  • En de schrijfbegeleiding ‘Een nieuwe start’ maakt dat je in actie komt.

 

Geen nieuwe start, maar een andere vraag?

Een nieuw start is niet van toepassing, maar een andere persoonlijke vraag wel? En je wil de antwoorden al schrijvend ontdekken? Geef je dan ook hieronder op. De begeleiding bestaat ook dan uit 3 sessies voor dezelfde prijs. Je krijgt gerichte oefeningen die passen bij jouw vraag en situatie.

 

Praktisch

De individuele schrijfsessies (3 x 2 uur) vinden in principe plaats in Heesch (bij Oss). Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Meld je aan en vul hieronder het formulier in. Daarna hebben we een telefonische afspraak voor een korte kennismaking, het beantwoorden van je vragen en het vastleggen van de datums.

 

 

“De schrijfbegeleiding van Anna Maria heb ik als heel prettig en fijn ervaren. Bij elke sessie gebeurde er veel, het ging snel en kwam ik steeds verder tot inzicht. Het schrijven geeft veel informatie op een manier die anders is dan als je ergens over praat. Ik kwam tot de kern en het heeft me geholpen uit mijn hoofd en in actie te komen. De manier van werken van Anna Maria is heel natuurlijk, lekker rustig en alles is goed. Dat voelde heel vertrouwd en gaf me heel veel ruimte om er te laten zijn wat er op dat moment was. Ik voelde me ik goede handen, heel deskundig en zonder oordeel.”- Ingrid

 

Ja, ik wil schrijvend een nieuwe start maken!

Geef je hieronder op voor het maken van een telefonische afspraak. Via email spreken we dag en tijd af.

 

TOP