Consulten

Stevig in je schoenen staan

Individuele wandel- en schrijfbegeleiding

"De schrijfbegeleiding van Anna Maria heb ik als heel prettig en fijn ervaren. Bij elke sessie gebeurde er veel, het ging snel en kwam ik steeds verder tot inzicht. Het schrijven geeft veel informatie op een manier die anders is dan als je ergens over praat. Ik kwam tot de kern en het heeft me geholpen uit mijn hoofd en in actie te komen. De manier van werken van Anna Maria is heel natuurlijk, lekker rustig en alles is goed. Dat voelde heel vertrouwd en gaf me heel veel ruimte om er te laten zijn wat er op dat moment was. Ik voelde me ik goede handen, heel deskundig en zonder oordeel.” Ingrid

Je hebt moeite je eigen draai te vinden en jezelf te zijn. Door corona of om een andere reden. Heb je het gevoel dat juist nu iets speciaals van je gevraagd wordt? Dat jij van binnenuit ontdekt wie je werkelijk bent? En wil je uitvinden hoe je dat kunt doen? Wil je vaker een lach op je gezicht en minder piekeren?

In drie individuele sessies ga jij al wandelend en/of schrijvend ontdekken wat jij nu nodig hebt om stevig te staan en jezelf te zijn. Je komt meer in contact met je Bron en je krijgt meer zelfvertrouwen. Je slaat nieuwe wegen in en twijfelt niet langer.

We gaan wandelen en/ of reflectief schrijven. Dat spreken we samen af. Wandelcoachgesprekken vinden plaats in Berlicum (tussen Den Bosch en Vinkel) of in de Herperduin (tussen Oss en Nijmegen).
Sensitief schrijven doen we online via beeldbellen of bij mij aan huis in Heesch. Dan krijg je speciale oefeningen en technieken die ik afstem op jouw persoonlijke situatie. Je pen doet het werk en zo laat jij je hart spreken. Je krijgt altijd de antwoorden die op dat moment bij je passen. 
Ervaring met deze manier van schrijven is niet nodig. Je krijgt duidelijke instructies.

We beslissen samen per sessie of we gaan wandelen of schrijven. Bij goed weer is het ook mogelijk wandelen en schrijven in een sessie te combineren. 

Wanneer geschikt?

  • Als de relatie met je partner, kinderen, ouders of broer/zus moeizaam verloopt.
  • Als je rust in je hoofd wilt, je piekert meer dan goed voor je is. 
  • Als je wilt ontdekken wat je nu echt energie geeft. 

Praktisch

Kosten: Voor het pakket ‘Stevig in je schoenen staan betaal je 225, -

Meld je aan en vul hieronder het formulier in. Daarna hebben we een telefonische afspraak voor een korte kennismaking, het beantwoorden van je vragen en het vastleggen van de datums.

Tip

Vraag of je werkgever de sessies vergoedt. 

 

Ja, ik wil stevig in mijn schoenen staan

TOP