Consulten

Stevig in je schoenen staan

Individuele begeleiding

"De schrijfbegeleiding van Anna Maria heb ik als heel prettig en fijn ervaren. Bij elke sessie gebeurde er veel, het ging snel en kwam ik steeds verder tot inzicht. Het schrijven geeft veel informatie op een manier die anders is dan als je ergens over praat. Ik kwam tot de kern en het heeft me geholpen uit mijn hoofd en in actie te komen. De manier van werken van Anna Maria is heel natuurlijk, lekker rustig en alles is goed. Dat voelde heel vertrouwd en gaf me heel veel ruimte om er te laten zijn wat er op dat moment was. Ik voelde me ik goede handen, heel deskundig en zonder oordeel.” Ingrid

Je hebt moeite je eigen draai te vinden en jezelf te zijn. Door corona of om een andere reden. Heb je het gevoel dat er juist nu iets speciaals van je gevraagd wordt? En wil je uitvinden wat precies?  

In drie individuele onlinesessies ga jij al schrijvend ontdekken wat jij nu nodig hebt om stevig te staan en jezelf te zijn. Je krijgt meer zelfvertrouwen en slaat nieuwe wegen in. Je gaat reflectief schrijven met speciale oefeningen en technieken die ik afstem op jouw persoonlijke situatie. Jouw vraag staat centraal. Reflectief schrijven, ook wel creatief dagboekschrijven genoemd, is je pen het werk laten doen en zo je hart laten spreken. Je krijgt altijd de antwoorden die op dat moment bij je passen.

Wanneer geschikt?

  • Reflectief schrijven is heel passend als jij het heft in eigen hand neemt.  
  • Als je open staat voor verrassende inzichten en adviezen.
  • Als je wilt ontdekken hoe geweldig effectief deze coachtool is.
  • En deze schrijfbegeleiding maakt dat je in actie komt om echt te realiseren wat jij voor jezelf wenst en nodig hebt.

Praktisch

De individuele schrijfsessies vinden online plaats. We hebben contact door te beeldbellen. Ik geef de opdrachten en jij schrijft thuis op een rustige plek. Ervaring met deze manier van schrijven is niet nodig. Je krijgt duidelijke instructies.

Kosten: tot en met september 2020 betaal je voor het pakket ‘Stevig staan in coronatijd’ in plaats van € 225, - slechts € 150,- . Een korting van maar liefst € 75,- en een mooie kans om in deze coronatijd tot nieuwe inzichten te komen!

Meld je aan en vul hieronder het formulier in. Daarna hebben we een telefonische afspraak voor een korte kennismaking, het beantwoorden van je vragen en het vastleggen van de datums.

 

Ja, ik wil stevig in mijn schoenen staan

TOP