Algemene voorwaarden

Natuur & Inspiratie

Oktober 2019

Doe je mee aan een training of workshop van Natuur & Inspiratie? Of aan andere vormen van opleiding of coaching bij Natuur & Inspiratie? Of geef je daarvoor opdracht? Dan gelden deze voorwaarden voor alle overeenkomsten die je met Natuur & Inspiratie hebt. Lees ze goed.

Let op: in de voorwaarden hebben we het over training, maar we bedoelen daar ook workshops, andere vormen van opleiding en coaching mee.

Wanneer hebben we een overeenkomst?

Je meldt je aan voor een training bij Natuur & Inspiratie. Dat kun je doen op de volgende manieren: mondeling, via de telefoon, per e-mail, per brief of via een formulier op de website. De overeenkomst komt tot stand zodra je de bevestiging krijgt van Natuur & Inspiratie. Dat kan mondeling, via de telefoon, per e-mail of per brief zijn.

Wanneer moet je betalen?

Natuur & Inspiratie stuurt je een factuur met betaallink. Je moet 30 dagen voor de eerste trainingsdag betaald hebben. Het geld moet dan op de rekening van Natuur & Inspiratie staan. Of, als je je later hebt aangemeld, dan moet je de factuur binnen 14 dagen betalen. Bestel je rechtstreeks via de website, dan betaal je via een beveiligde betaalomgeving via Ideal. Bestel je het boek ‘Groen leven doet je goed’ via de website, dan heb je 7 dagen recht van retour zonder opgaaf van redenen. Onbeschadigd retour en verzendkosten zijn voor eigen rekening. Op de 'Begin de dag goed' kaartjes zit geen recht van retour.

Betaal je niet op tijd? En moet Natuur & Inspiratie extra kosten maken om het geld van je te krijgen? Dan moet jij die kosten ook betalen.

Afzeggen?

Heb je je opgegeven voor een training of workshop? En zeg je daarna af? Dan moet je dat per aangetekende brief doen of per bevestigde e-mail.

Hoeveel moet je betalen als je afzegt?

Zeg je af 30 dagen of langer voor de eerste trainingsdag? Dan betaal je 10% van de kosten, en minimaal 25 euro. Zeg je korter dan 30 dagen voor de eerste trainingsdag af? Of doe je niet mee aan de training? Of stop je na de eerste trainingsdag? Dan betaal je alle kosten. Het maakt niet uit om welke reden je hebt afgezegd. Het maakt ook niet uit of je alle kosten of een deel daarvan al betaald hebt.

Let op: Regel jij of Natuur & Inspiratie dat iemand anders de hele training kan volgen? Dan betaal je niets extra’s en regel je de betaling met de deelnemer die in jouw plaats komt. De andere deelnemer moet wel aan de eisen van de training voldoen. En Natuur & Inspiratie beslist of die andere persoon mee mag doen.

Natuur & Inspiratie mag de training annuleren of een deelnemer weigeren. Heb je al betaald voor de trainingsdagen die je daarom niet kunt volgen? Dan krijg je dat geld terug.

Wat zijn de regels rond auteursrechten?

Natuur & Inspiratie gebruikt brochures, cursusmateriaal, flyers, schrijft blogs en dergelijke. Het auteursrecht daarvan ligt bij Natuur & Inspiratie, behalve als op het werk staat dat het auteursrecht bij iemand anders ligt. Je mag niets overnemen, publiceren of vermenigvuldigen. Alleen als je expliciet schriftelijk toestemming hebt gekregen van Natuur & Inspiratie, dan mag het wel.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Bel of mail dan gerust. Je kunt me bereiken op welkom@natuureninspiratie.nl of via 06 43223192.

TOP