Aanbod

Om jou te inspireren en begeleiden op het gebied van zelfzorg heb ik diverse mogelijkheden.

 

Boek ‘Groen leven doet je goed’

Mijn boek ‘Groen leven doet je goed. Handboek voor duurzaam geluk’ laat je kennismaken met meer dan 42 thema’s om de voordelen van de natuur voor je welzijn te benutten. Aan de hand van 7 duidelijk uitgelegde voordelen maak je jouw persoonlijke plan om goed voor jezelf te zorgen. En daarmee doe je ook de Aarde goed! Met gratis werkboek om jouw persoonlijke ervaringen vast te leggen. Hier lees je meer en kun je het boek direct bestellen.

Enthousiast geschreven boek over groen leven en hoe je daar mee aan de slag kunt gaan. Het boek is ingedeeld in korte, praktische hoofdstukken, die makkelijk leesbaar zijn. Door middel van vragen wordt je gestimuleerd tot nadenken en het maken van nieuwe, groene keuzes in je leven. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. voeding, energiebalans, ritme, rust, kruiden, natuurlijke huidverzorging, schone leefomgeving en nog heel veel meer. Anna Maria heeft een inspirerend en aanstekelijk boek geschreven dat uitnodigt om een volgende stap in je leven te zetten!
- Anne

Persoonlijke begeleiding

Is persoonlijke begeleiding voor jou de beste keuze, dan kun je een VIP wandeling, een healing sessie ‘Vragen naar Vrijheid’ of een online afspraak intuïtief schrijven boeken.

Je kunt elke vraag of kwestie inbrengen die gaat over beter voor jezelf zorgen. Het zijn eenmalige afspraken en je kunt zo vaak terugkomen als je wilt. Na een sessie voel jij je beter in staat om jezelf te helpen. Ik laat je graag ervaren dat alles er mag zijn en jij mag zijn die je bent. 

De VIP wandeling is heel geschikt als je al wat langer met iets rondloopt waar je niet uitkomt. Je wilt ontdekken welke volgende stap je het beste kunt zetten. Dat kan over je werk gaan, maar ook over je gezondheid of over een specifieke relatie.

De healingsessie ‘Vragen naar Vrijheid’ gaat speciaal over het helder krijgen van beperkende overtuigingen over jezelf om vervolgens iets nieuws te geloven dat meer helend voor je is.

Een sessie Intuïtief schrijven laat je kennismaken met de taal en woorden van je hart. Al schrijvend kom je tot ontdekkingen die je hoofd niet kan bedenken. De woorden die op papier verschijnen zijn altijd bemoedigend en hoopgevend. Je vraag kan gaan over werk, gezondheid of relaties. 

Ik heb Super-sessies gehad bij Anna Maria. Zij voelt heel goed aan waar je zit qua energie, focus en/of trauma. Na de sessies ben ik als een speer gegroeid. Dank je wel lieve Anna Maria. In liefde en Licht verbonden. Josephine

 

TOP